Automation

Datasar l Uw specialist in industriële automatisatie

Datasar Automation ontwerpt, installeert en optimaliseert industriële installaties en productieprocessen voor de voeding, productie, processing en logistieke industrieën.

Wie Datasar zegt, zegt automatisatie, efficiëntiewinst en meer rendement. Logisch, want al sinds 2006 staan we garant voor de beste oplossingen op de markt. 

Een waaier aan oplossingen garandeert een aanpak op maat die werkelijk een verschil maakt en waar u al snel de vruchten van plukt. 

Turn-key projecten
Robot integratie
Cobot

Turn-key projecten

Sleutel-op-de deur aanpak van uw projecten 

Totale ontzorging

Onze core business? U totaal ontzorgen op het vlak van automatisatie. Wij pakken uw projecten dan ook doortastend aan en zorgen voor een feilloze oplossing. Na oplevering kunt u meteen aan de slag. Van design (engineering) tot ingebruikname: wij staan aan de knoppen en garanderen het gewenste resultaat. Terwijl u zich kunt focussen op uw business, is uw automatisatieproject bij ons in vakkundige handen. 

- Datasar Automatisatie

Onze aanpak?

Glashelder.
Een grondige calculatie zorgt ervoor dat u meteen weet waar u aan toe bent. 

Wij gaan voor de totale ontzorging van ontwerp tot het in gebruik nemen. Wij initiëren, coördineren en controleren elke stap in het proces en houden de vinger aan de pols. Uiteraard blijft u betrokken, maar wij nemen de eindverantwoordelijkheid op ons. Een hele geruststelling en een garantie op een succesvol project. 

Zekerheid

Een vlotte samenwerking met externe partijen en adviseurs, staat centraal. Gezamenlijk staan we sterk en zorgen we voor een tijdige oplevering van uw Turn-Key-project. U mag dan ook rekenen op: 

- Datasar Automatisatie

De grootste mogelijke zekerheid. Wij zijn een ervaren partner met tientallen automatisatieprojecten op de teller.

Een glasheldere planning die ook effectief wordt nagekomen.

Een vlekkeloze integratie van alle verschillende onderdelen. Bij ons geen losse eindjes.

Eén aanspreekpunt en verantwoordelijke gedurende het hele project.

Heel wat bedrijven rekenden al op onze expertise om hun Turn-Key-projecten tot een goed einde te brengen. Wij blijven ons trouwens verder specialiseren, zodat we ook toekomstgericht de verwachtingen kunnen blijven overtreffen.

Meer weten over de mogelijkheden? 

Robot integratie

Een robotoplossing voor alle werk 

Performante robotsystemen

Als industriële robotintegrator zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en producten van geautomatiseerde robotsystemen voor tal van sectoren en industrieën. 

We ontwerpen en integreren innovatieve en kostenefficiënte robotoplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen en taken. Van klein stand-alone systeem tot geïntegreerde projecten waar heel wat bij komt kijken. Wij hebben de tools & skills in huis. 

Ons ervaren team volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en kan terugvallen op een schat aan kennis. Wij bekijken uw project tot in detail en reiken de geautomatiseerde oplossingen aan die u een flinke meerwaarde geven.

Met onze oplossingen hebben we al tientallen toonaangevende bedrijven geholpen om de productiekosten te verlagen, de duurzaamheid te verbeteren en het rendement op te trekken. Dit kunnen we ongetwijfeld ook voor u realiseren. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Cobot

De kracht van mens en robot 

De kracht van mens en robot

Cobot? Dat is de kracht van mens en robot gecombineerd. Een co-robot of cobot is immers specifiek ontworpen om met uw medewerkers samen te werken en te ondersteunen. 

Collaboratieve robots bewijzen in tal van industrieën hun meerwaarde en kunnen ingezet worden om te ontlasten, te ondersteunen en het rendement te verhogen. De toepassingen zijn veelzijdig en wij denken graag met u mee, hoe we uw processen en activiteiten optimaal kunnen ondersteunen met onze cobots. 

- Datasar Automatisatie
- Datasar Automatisatie

Verpakken, sleutelen, verzegelen, vijzen en veel meer. De technologie om samen te werken is er. Routineus, moeilijk, gevaarlijk of saai werk kan moeiteloos overgenomen worden door robotarm. 

Meer weten over de mogelijkheden van onze cobots?

Projectplannen?

Contacteer ons, wij helpen u graag verder!